Σημεία Πώλησης

FortiFerrum Plus

Το FortiFerrum®+ είναι ένα συμπλήρωμα σιδήρου τελευταίας τεχνολογίας με πλήρη και προηγμένη φόρμουλα, αποτελούμενο από υψηλής βιοδιαθεσιμότητας και απορρόφησης λιποσωμικό σίδηρο, που εγγυάται βέλτιστα επίπεδα αιμοσφαιρίνης πλάσματος.

Ενδείκνυται σε περιπτώσεις ανεπάρκειας ή αυξημένης ανάγκης σιδήρου, όπως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας, καθώς και για καταστάσεις που μπορεί να προκαλέσουν σιδηροπενική αναιμία ή άλλες ασθένειες που σχετίζονται με την έλλειψη σιδήρου.

FORTIFERRUM-plus

Λιποσωμικό Συμπλήρωμα Σιδήρου FortiFerrum Plus

Το FortiFerrum®+ διατίθεται σε μια καινοτόμο μορφή σκόνης που μπορεί να προσλαμβάνεται απευθείας χωρίς να διαλύεται σε νερό και έχει μια φανταστική γεύση φράουλας.

Δεν προκαλεί γαστρική δυσφορία ή παλινδρόμηση, επειδή προστατεύεται από ένα διπλό λιπιδικό στρώμα ικανό να υποστηρίξει τη γαστρική οξύτητα και δεν αφήνει μεταλλική επίγευση όπως κάποια άλλα προϊόντα σιδήρου.

Το FortiFerrum®+ ενσωματώνει επίσης στη σύνθεσή του βιταμίνη C, που βελτιστοποιεί την απορρόφηση του σιδήρου και υψηλή περιεκτικότητα σε διαλυτές φυτικές ίνες, που βοηθούν στην αποφυγή προβλημάτων δυσκοιλιότητας.

Διατροφικές πληροφορίες  FortiFerrum®+
Δραστικά Συστατικά Ημερήσια δόση (1 φακελάκι) %ΣΗΔ
Σίδηρος 19,2 mg 137,1%
Βιταμίνη C 60 mg 75%
Δεξτρίνη ( διαλυτές φυτικές ίνες) 350 mg -
*ΣΗΔ (Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση) τιμές αναφοράς σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό ΝΟ1169/2011

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή αλλά την συμπληρώνουν.
Αρ. γνωστοποίησης. ΕΟΦ: FortiFerrum Plus: 100537/23-09-2022, Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας.

Scroll to Top